Victor

Nieuwe atleten en teammanager voor seizoen 2018

Met de komst van twee nieuwe atleten voor TriMates is het team compleet voor seizoen 2018. Zowel het eerste als het tweede team krijgt er één atleet bij. TM2 verwelkomt Sijmen Hacquebord. Het eerste team wordt versterkt door Victor Goené (foto).

De jonge talenten in TM1 leggen de lat hoog, waardoor Marijn, Martijn en Mer IJn een stapje terug hebben gedaan. Ze zullen vooral uitkomen in TM2 en het eerste team ondersteunen waar mogelijk!

We nemen helaas afscheid van Taco als teammanager van TM1. Vanaf het eerste moment actief bij TriMates als mannetje van alles, maar vooral als uitstekende teammanager! Met Taco behaalde TM1 meerdere successen afgelopen jaar en werd TriMates afgelopen seizoen 4de in de Eredivisie! Marijn heeft zich de afgelopen jaren als assistent coach wel bewezen en neemt de plaats van Taco in. Met Marijn als teammanager hoopt TM1 de stijgende lijn door te zetten in de Eredivisie!


Als laatste stelt ons nieuwe talent zich nog even voor:
'' Hoi ik ben Victor Goené, net 18 en ik woon in Veenendaal. Ik doe nu al ruim 3,5 jaar triathlon en heb daarvoor 6 jaar waterpolo gedaan. Ik doe ook al ruim 8 jaar wielrennen en ik maak volgend jaar deel uit van het Dutch Food Valley Cycling Team als 1e jaars belofte. Ik zit nu in het eerste jaar van de bachelor Bewegingswetenschappen op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik heb erg veel zin in komend seizoen. ''