Trimates Rogelli

Rogelli en TriMates tekenen driejarig partnerschap

Triathlonteam TriMates, de nummer vier van de afgelopen editie van de Eredivisie Triathlon, heeft een driejarig partnerschap getekend met Rogelli Sportswear en gaat de komende jaren als Rogelli TriMates deelnemen aan de teamcompetities van de Nederlandse Triathlon Bond. Rogelli wordt door het partnerschap hoofdsponsor van de vereniging, die zetelt in Utrecht en intussen meer dan 20 leden heeft in heel Nederland.

“Wij zijn trots dat we de komende jaren als Rogelli TriMates door het leven gaan”, reageerde voorzitter Marijn de Jonge van TriMates enthousiast bij het tekenen van de overeenkomst. “Rogelli Sportswear is vrijwel vanaf de oprichting van onze vereniging in 2012 een belangrijke partner geweest en de stap naar hoofdsponsor is voor ons een bevestiging van het wederzijdse vertrouwen. We kijken uit naar de intensivering van onze samenwerking en het gezamenlijk uitstralen van het motto ‘enjoy the distance’.”

“TriMates is voor ons een ideaal uithangbord voor de collecties wieler- en hardloopkleding. Alle mannen van de club tonen zich in de herkenbare fluorgele uitingen van de huidige collecties van Rogelli, die verwerkt zijn in de teamkleding van TriMates. Daarnaast is het duidelijk te zien dat het ‘vriendenteam’ echt plezier heeft in de sport. Voor ons is dat een grote meerwaarde”, aldus Marijn Wagtmans van Rogelli Sportswear, die de overeenkomst mede tekende.

Rogelli TriMates versterkte onlangs het eerste team met de Veenendaler Victor Goené, in zijn woonplaats genomineerd als talent van het jaar. In de Eredivisie mikt het team opnieuw op een podiumplek in de daguitslagen en top vier in het eindklassement. Het tweede team krijgt komend jaar een impuls na het afzwaaien van drie teamleden uit de hoofdmacht en mikt op promotie van de 2eDivisie Noord naar de 1eDivisie. Voor beide teams begint de nieuwe competitie in mei 2018.

TriMates is een triathlonvereniging, die zetelt in Utrecht en leden heeft uit heel Nederland. Het vriendenteam werd opgericht in het najaar van 2012 en heeft als doelen om samen te presteren in de teamcompetities triathlon, elkaar beter te maken door kameraadschap en onderling plezier en de triathlonsport in de breedste zin te promoten in Nederland.

Rogelli Sportswear wil sporters inspireren en motiveren om plezier te hebben tijdens het sporten. Rogelli gelooft in sportkleding waar iedereen blij van wordt. Kleding is gemaakt van de beste stoffen met de juiste functionaliteit. Hiermee draagt Rogelli bij aan het sportplezier, waardoor de sporter gemotiveerd blijft voor de lange termijn.